Csatlakozás & támogatás

KÖZÖS SZÍVÜGYÜNK AZ IFJÚSÁG

1. Csatlakozás önkéntesként

Szeretnénk, hogy a Boldogságkeresők ifjúsági lélekmentő prevenciós program minél több fiatalhoz, minél több iskolába, gimnáziumba eljusson.

Számítunk olyan önkéntesekre, fiatalokra, akik a program egy adott témakörében a személyesen átélt tapasztalataik és győzelmeik megosztásával is segítik az ifjúságot megbirkózni a nehézségeikkel, élethelyzeteikkel.

Számítunk olyan önkéntesekre, akik hozzánk hasonlóan elhivatottak az ifjúság felé.

Meghirdetett és igény szerinti képzéseink során további önkéntesek csatlakozhatnak hozzánk, hogy a Boldogságkeresők programunk minél több fiatalt elérhessen

Szeretettel hívjuk, várjuk az önkénteseket!

2. Anyagi támogatás

Sok esetben a szükség nagy, a kérés, az igény elérkezik hozzánk, de az iskoláknak, intézményeknek nincs anyagi forrásuk arra, hogy finanszírozni tudják a programot.

A programot szeretnénk a kérések, az igények, az aktuális kihívások szerint folyamatosan fejleszteni, bővíteni.

A Boldogságkeresők ifjúsági lélekmentő prevenciós program működéséhez, fenntartásához, fejlesztéséhez szükségünk van anyagi támogatásra.

Adománnyal támogatni a programot átutalással az alábbi elérhetőségen lehet:

Név: Palánta Sorsfordító Alapítvány
Bankszámlaszám: 10400205-02010397-00000000 (K&H Bank)

Külföldi utalás esetén:
IBAN szám: HU93 10400205-02010397-00000000
K&H Bank SWIFT kód: OKHBHUHB
Bank címe: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9

 

Utalás közleménye: „Boldogságkeresők program”

Hálásak vagyunk minden támogatásért, ami lehetővé teszi, hogy minél több intézménybe minél több fiatalhoz eljuthassunk!

3. Képzés

Meghirdetett és igény szerinti képzéseink során további önkéntesek csatlakozhatnak hozzánk, hogy a Boldogságkeresők programunk minél több fiatalhoz elérhessen.

Változó világunkban a fiatalok között végzett munkánk, szolgálataink során folyamatosan változó kihívásokkal nézünk szembe.

Szakmai és lelki megújulásra, megerősödésre és biztos eszközökre van szükségünk a kihívások kezelésére

A Palánta Misszió által meghirdetett továbbképzések célja a jelentkezők felkészítése, felvértezése az aktuális kihívásokra, valamint eszközök, megoldások bemutatása azok kezelésére a Boldogságkeresők program segítségével.

Képzéseinket az ifjúsági munka minden résztvevője számára hirdetjük.

Cél, hogy a képzés során elhangzott elméleti és a képzés során látott, elsajátított gyakorlati tapasztalatokat a résztvevők be tudják építeni a mindennapi munkájukba megerősödve abban, hogy bár a kihívások, a körülmények változhatnak, van, ami örök és változatlan.

4. Referencia – Ajánld a programunkat

Ajánld a programot barátaidnak, ismerőseidnek, mindenkinek, akit érint, aki számára fontos lehet!

Ismersz valakit, aki felismerte, hogy az ifjúság körében nagy a baj? Ismersz valakit akinek az iskolájában, osztályában, csoportjában a fiatalok magányossággal, kapcsolati problémákkal, érzelem kezelés nehézségeivel küzdenek?

Ajánld a Boldogságkeresők ifjúsági lélekmentő prevenciós programot!

Szeretettel várjuk és kérjük az ajánlásokat, referenciákat az olyan iskolákból, pedagógusoktól, intézményvezetőktől és diákoktól, akik már találkoztak a programunkkal és megosztanák velünk és másokkal is a tapasztalataikat, véleményüket!

Közös szívügyünk az ifjúság